Julen nærmer sig med hastige skridt, helt officielt står den for døren inden længe, men hos Nadias har duften af jule-osen allerede spredt sig til køkkenet. Duften af den lækre og varme pulled duck har i høj grad løftet julestemningen.
Igen i år har vi arbejdet knaldhamrende hårdt på at kunne levere og ikke mindst serverer en helt unik og fantastisk burger til alle vores sultne julegæster. Dette er lykkes til UG.
Vores ambition med vores juleburger i år har været at samle alle julens gaver i en bid. Den sprøde rustikke burgerbolle, som giver modstand og bid til det velsmagende og veltilberedte pulled duck. Den hjemmesyltede rødkål giver crunch og knas, med et strejf af syrlig appelsin. De hjemmesyltede rødløg giver dybde og sure. Slutligt bliver vores saftige og smagfulde pulled duck burger toppet af med vores hjemmelavet dressing, en rigtig signatur dressing, med det velkendte twist.
” For mig har det været vigtigt at lave en burger, hvor smagsoplevelsen står øverst. Jeg har snittet min egen rødkål og smagt den til utallige gange indtil den sad i skabet. Det er en proces at finde lige præcis den smag jeg ønsker. Vores hjemmelavet dressing lavet helt fra bunden, og alle ingredienser er nøje udvalgt efter kvalitet og kunnen ”
Adnan Jabr
Offentligheden kan nyde vores juleburger allerede fra fredag d. 15. november, hvor den findes i alle vores afdelinger i Aalborg og Nørresundby. Burgeren er prissat til 75,-