Om Nadias

Bredt sortiment af lækre sandwiches, samt kæmpe bland-selv salatbar

Om Nadias

 

Hos Nadias tilbyder vi et bredt sortiment af lækre sandwiches, og en kæmpe bland-selv salatbar til skarpe priser. Vores produkter er alle fremstillet med fokus på velsmag og sundhed.

 

I vores butikker bliver du mødt af dedikerede og servicemindede medarbejdere, som står klar til at betjene dig. Vi lægger vægt på vores kunders ønsker og behov, derfor kan du altid få det præcis som du ønsker det, hos Nadias.


Uanset om du er til frisklavede sandwiches, spændende salater eller bagels, er Nadias det oplagte og hurtige valg til frokost og aftensmad – eller hvornår end du er sulten.

 

 

Historien kort


I 1999 overtager indehaverne af Nadias Sandwich, Pia og Adnan Jabr, forretningen ”Sandwich & Muffins”, på Boulevarden i Aalborg. Dengang blot en lille butik, hvor der i dag er salatbar.

 

Sidenhen er det gået stærkt – og takket være dygtige medarbejdere, dedikation, hårdt arbejde og godt købmandskab, er der i dag hele seks sandwichbutikker og to salatbarer i Aalborg samt en sandwich og salatbar i Hjørring. Flere butikker er på vej, og ambitionen er fortsat, at Nadias skarpe koncept, skal komme sultne kunder til gode i alle større byer i Danmark.
 
Har du et godt forslag til, hvor vi skal åbne næst? – Så skriv til os på nadias@nadias.dk

 

 

Vi glæder os til at se dig i vores butikker!