Vegetarmad

Vegetarmad i Aalborg og Nørresundby

Sund og lækker mad

 

 

Som vegetar i Aalborg og Nørresundby kan det til tider være lidt af en udfordring at finde billig og hurtig frokost, der hæver sig over fastfood-niveau. Hos Nadias Sandwich mener vi, at vegetarmad hverken skal være besværligt, dyrt eller ensformigt.

 

Vi har et bredt udvalg af vegetarmad i alle vores butikker, og selvom det går hurtigt, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vores bland-selv salatbarer er altid fyldt op, og vi gør en dyd ud af at udnytte årstidens bedste råvarer når vi laver din mad. Kvalitet og hygiejne er i top, uanset om du vil have kød, fisk eller grøntsager.

 

Til vegetarer tilbyder vi blandt andet:

  • ➔ Vegetar sandwiches
  • ➔ Vegetar bagels
  • ➔ Veggie Falafel Burger
  • ➔ Veggie Nachos Burger

Sammensæt din helt egen vegetarsandwich

Vi har gjort vores bedste for at sammensætte en smagfuld vegetarsandwich eller -burger. Hertil hører selvfølgelig et sundt udvalg af snacks og drikkevarer. Hos os er der ingen grænser for smagskombinationer, og vores engagerede og dygtige medarbejdere står altid klar til at betjene og rådgive dig.

 

Vi gør en dyd ud af at imødekomme vores kunders ønsker, også de mere unikke. Vi vil gerne sørge for en hurtig, lækker og billig mulighed for take-away til vegetarerne.

 

Kom og smag Aalborgs bedste vegetarsandwich

Der er aldrig langt til vores gode vegetarmad i Aalborg og Nørresundby, hvor Nadias Sandwich er at finde flere steder i gågaderne, i Aalborg Storcenter, samt i Nørresundby. Kig ind og lad dig inspirere af de mange muligheder, eller bestil i ro og mag over vores hjemmeside.

 

Bestiller du take-away springer du altid køen over. Velbekomme!